НОВИНИ

На Херсонщині окупанти вводять фермерське рабство

27.04.2022 06:00
a8576_85059-1280x720

На тимчасово захопленій частині Херсонської області окупанти “вводять рабство” для фермерів. Росіяни вимагають, щоб фермери безплатно віддавали їм більшу частину майбутнього врожаю, поділився у Facebook експерт Центру близькосхідних досліджень та політолог Сергій Данилов, пише agronews.ua.

Експерт додав, що у Чаплинському районі Херсонщини супротивник примушує фермерів власною технікою копати окопи.

“…Росіяни вводять рабство. Дозволили фермерам сіяти тільки зерно і соняшник. Вимагають, щоб фермери погоджувалися безплатно віддавати 70% майбутнього врожаю окупантам! Багато фермерів відмовляються від такої кабали…”, – зазначив політолог.

Зазначимо, раніше омбудсмен Людмили Денісова інформувала, що ворог вивозить до кримського півострова зерно, викрадене в українських фермерів.

Зокрема, окупанти пограбували Новоолексіївський елеватор і вивезли зерно до Криму. Підтвердженням цьому можуть слугувати повідомлення жителів Севастополя щодо того, що кілька днів тому запрацював морський термінал з перевалки зерна, запасів якого в Криму просто не існує. 

Також очевидці з АР Крим повідомляють, що на півострові розпочався продаж овочів, вивезених з тимчасово окупованої території Херсонщини.

Читайте також: Стало відомо, кого переведуть на новий тариф на газ.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: