НОВИНИ

На Чернігівщині вилучено марихуани на понад мільйон гривень

23.09.2021 11:34
luxembourg-will-legalise-cannabis-03

Під час обшуку в будинку та на присадибній ділянці дачного товариства Новобілоуської територіальної громади поліцейські виявили вісім кілограмів марихуани. Про це повідомляє Нацполіція, пише agronews.ua.

Санкціонований обшук проводили співробітники відділу дізнання Чернігівського районного управління поліції та Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області.

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що мешканець однієї з дач у садовому товаристві культивує наркомісткі рослини.

Вчора, 21 вересня, на цій ділянці правоохоронці провели обшуки. На місці як раз перебував чоловік, що мешкає там сезонно. У нього на городі правоохоронці виявили та вилучили 24 культивовані рослини, що ззовні схожі на коноплі.

Всередині будинку фігурант зберігав декілька картонних коробок з речовиною рослинного походження, а також розфасовану у поліетиленові пакети та папір готову до вживання марихуану.

Сумарна вага вилученої наркомісткої речовини складає 8 кілограмів, за цінами «чорного» ринку коштує понад мільйон гривень.

Вилучені речовини та пристосування для паління направлені на проведення експертизи.

Дізнавачі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування конопель). Максимальна санкція покарання — обмеження волі на строк до 3 років. 

Нагадаємо, що Стало відомо, чому ліквідовано найбільшого виробника мінеральних добрив в Україні.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: