ВАЖЛИВО

На Черкащині затримано угрупування за крадіжку гербіцидів на особливо крупну суму

16.09.2021 17:06
8_19

На Черкащині невідомі напали на охоронців сільгосппідприємства та вкрали гербіциди на понад 1,5 млн грн. Наразі злочинну групу затримали. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської обл., пише agronews.ua.

«Розбійний напад чоловіки скоїли ще 23 квітня. Організатором виявився мешканець Черкас. Він — останній, хто знаходився у розшуку по справі про викрадення гербіцидів. Його поплічників та виконавців злочину оперативники затримали ще 22 липня в Умані», — розповіли правоохоронці.

Як відомо, невідомі особи у балаклавах проникли на територію сільгосппідприємства, нанесли трьом охоронцям тілесні ушкодження. 

У приміщення, де зберігались сільськогосподарські хімічні препарати, зловмисники потрапили шляхом пошкодження замків. Чоловіки встигли винести зі складу ящики з гербіцидами, на суму близько  1 526 933 грн. Після чого зникли у невідомому напрямку на автомобілі Renault Trafic, білого кольору, що зафіксували камери відеоспостереження.

Чоловікам наразі інкримінують розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Черкащанам загрожує від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 

Нагадаємо, про Земельне свавілля на Київщині: як роздерибанили заказник.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: