НОВИНИ

На Черкащині загинув працівник на одному з агропідприємств

29.09.2021 13:03
vaccyn

На Черкащині у переробному цеху одного з агропідприємств загинув працівник. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомила Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк, пише agronews.ua.

В Управлінні Держпраці у Черкаській області зазначили , що подія сталася 27-го вересня у селі Ташлик, що на Смілянщині, у цеху з переробки олійних культур ТОВ “Агро-Рось Інвест”.

“Оператор лінії у виробництві олієнасіння помітив відсутність на робочому місці колеги, теж оператора лінії. Його тіло виявили в рухомих частинах норії”, — йдеться у повідомленні.

Нещасний випадок стався під час робочого дня. В управлінні Держпраці зазначили, що для розслідування створять спеціальну комісію.

Речниця обласного управління Нацполіції Зоя Вовк додала, що після смерті працівника слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 271 Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином – суб’єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що Оприлюднено оновлені ціни на соняшникову олію.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: