АГРОРЕГІОНИ

На Буковині перекрито канал незаконного переправлення чоловіків за кордон

01.05.2022 17:00
62443

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури буковинцю повідомлено про підозру у підробленні документів та незаконному переправленні осіб через держкордон (ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомляє Генпрокуратура, пише agronews.ua.

За даними слідства, житель Чернівців, будучи відповідальним за підбір, працевлаштування та оформлення водіїв на підприємство свого батька, за його відсутності, підробляв трудові договори з чоловіками призовного віку, що давало їм право безперешкодно виїхати за кордон. Свої послуги він оцінив у 6 000 доларів США з особи. За такою схемою за кордон було переправлено більше 10 чоловіків – громадян України призовного віку.

Наразі у підприємця, з яким були укладені фіктивні трудові договори на здійснення транспортних перевезень за кордон, вилучено 6 автомобілів орієнтовною вартістю близько 3 млн грн. Вирішується питання щодо їх арешту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу головного оперативно-розшукового відділу 31 прикордонного загону та Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.Previous

Читайте також: В ексміністра енергетики вилучили 48 кг золота.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: