ВАЖЛИВО

Відбудеться онлайн семінар щодо підтримки фермерських господарств

26.09.2022 16:19
67f772eb-0c7f-4ed6-ad1e-b2222c28f01a

Всеукраїнським Конгресом Фермерів спільно з представниками Міністерства аграрної політики та продовольства України та Всеукраїнською асоціацією громад, за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО,  буде проведено відкритий онлайн-семінар для спеціалістів територіальних громад, що забезпечують підтримку, щодо практичних аспектів реєстрації в Державному аграрному реєстрі та використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою “Підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції”. Повідомляє пресслужба ВКФ, пише  agronews.ua.

Учасники отримають методичні рекомендації та практичні поради щодо порядку внесення відомостей до Державного аграрного реєстру для участі у програмах державної підтримки, а також відповіді від експертів на всі запитання, які надходять від представників громад.

Не пропустіть онлайн-семінар ДАР: “Підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції”, заповнюйте анкету для реєстрації ????

Програма онлайн-семінару щодо практичних аспектів реєстрації в Державному аграрному реєстрі та використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою “Підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції”:

Навчальний семінар відбудеться 27 вересня о 12:00 годині і транслюватиметься наживо на YouTube каналі ПроLAND 



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: