АГРОРЕГІОНИ

На Полтавщині здають в оренду понад 50 га сільськогосподарських земель комунальної власності

07.04.2023 12:07
an_post_06_04 (1)

Управління із питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради виставило на оренду на онлайн аукціонах понад 50 га сільськогосподарських земель комунальної власності. Це – 9 ділянок різного розміру, які розташовані у різних куточках громади. Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише  agronews.ua.

Найбільший наділ ріллі пропонують біля села Окіп Лубенського району – 15,8 га. Термін, на який здають ділянку у користування, становить 10 років. Стартова вартість оренди на торгах – 43,8 тис. грн.

Серед інших ділянок такі площі:

???? 7,2158 га біля с. Висачки, стартова вартість – 10,8 тис. грн;

???? 6,0745 га біля с. Мацкова Лучка, стартова вартість – 12,7 тис. грн;

???? 5,9442 га біля с. Висачки, стартова вартість – 6,2 тис. грн;

???? 5,2737 га біля с. Нижній Булатець, стартова вартість – 19,6 тис. грн;

???? 4, 9504 га біля с. Висачки, стартова вартість – 9,5 тис. грн;

Інші ділянки менші – 1-2 га, які розташовані біля сіл Ісківці та Тишки.

Офіційний майданчик системи Прозорро.Продажі – ТОВ «Українська універсальна біржа» – запрошує потенційних орендарів ділянок до аукціонів. Для участі у земельних торгах необхідно зареєструватися на платформі і потім уже через новостворений кабінет подавати пропозиції на торги.

На майданчику також розробили зручні сервіси із моніторингу нових оголошень: Земельний бот у Вайбері та Земельний бот у Телеграмі. Вони самі знайдуть лот за обраними вами параметрами та повідомлять про аукціон. Підписуйтеся та переконайтеся у зручності сервісів. 



Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: