НОВИНИ

Лісник на Херсонщині застрелив браконьєра

11.01.2020 14:02
shotgun

Працівник лісового господарства у селі Малі Копані застрелив 39-річного місцевого мешканця з мисливської рушниці. Відповідну інформацію оприлюднив відділ комунікацій поліції Херсонської області.

Згідно із повідомленням, лісник розповів правоохоронцям, що на території лісництва він виявив чотирьох осіб, які займалися незаконною вирубкою лісів. він спробував їх зупинити і здійснив постріл у повітря. Після цього один з чоловіків сів у автомобіль й спробував наїхати на лісника. Чоловік вистрелив у автівку, завдавши водію вогнепального поранення грудної клітини. Чоловік помер на місці.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 118 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця”, матеріали справи передано до Державного бюро розслідувань.

Особи ще трьох учасників інциденту правоохоронці встановили. Наразі порушено ще одне кримінальне провадження за статтею 246 ККУ “Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу”.

Депутат Дніпровської районної у місті Херсоні ради Олександр Власов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що подія сталася на ділянці лісу між селами Поди та Малі Копані. Лісників було двоє, а правопорушників – троє. Після трьох попереджувальних пострілів у повітря лісника браконьєри намагалися на автівці притиснути його до кар’єру, повідомляє депутат.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: