НОВИНИ

Лікарі розповіли, який фрукт сприяє довголіттю

09.07.2021 19:05
Fruit_Peaches_Cherry_488456

Влітку потрібно частіше вживати ягоди та фрукти, тому що вони є джерелом цінних мінералів і речовин. Особливу увагу експерти рекомендують звернути на абрикос. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

Медики знайшли в цьому популярному фрукті “ключ до довголіття”, оскільки абрикос володіє багатим вітамінно-мінеральним складом. У ньому є марганець, і калій, і магній, і інші мікроелементи, необхідні нашому організму для правильного функціонування.

Дослідники говорять, що регулярне вживання абрикосів позитивно впливає на серцево-судинну систему і захищає від розвитку серйозних захворювань. Доктор Ліен Ай Фам-Хью каже, що абрикос містить антиоксидантні речовини, які допомагають нормалізувати тиск, рівень холестерину в крові, а також знижують навантаження на судини.

Цей фрукт також володіє протизапальними властивостями, його вживання може бути корисним для людей з артритом і подагрою.

А ось курага, за словами медиків, в якій міститься багато заліза і міді, допомагає при анемії. Людям, які зіткнулися з цією проблемою необхідно частіше додавати її у свій раціон, щоб запобігти неприємним наслідкам.

Нагадаємо, які продукти шкодять мозку.


Перегляди: 14
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: