НОВИНИ

Функції Мінагрополітики не можуть бути розділені між різними структурами, – Лещенко

04.02.2021 17:27
20201217142555-4455

В Україні повинно бути створено Міністерство аграрної політики та продовольства. Його функції не можуть бути розділені між різними структурами. Про це заявив міністр аграрної політики та продовольства України, Роман Лещенко в ефірі «Радіо НВ», пише agronews.ua.

«Дуалізм у системі аграрного сектора не може бути. Це шлях в нікуди. Ми з повагою ставимося до міністерства економіки, але в найближчий час приставка «сільського господарства» відійде і буде єдине міністерство аграрної політики», — сказав він.

Лещенко відзначив, що при зміні назви міністерства призводить до відповідного бюрократичного процесу голосування у Верховній Раді, тому депутати повинні бути призначені міністром.

«Тож у нас буде нове міністерство, з новим іменем та з новою організаційною структурою. Сьогодні урядові консультації проходять таким чином, щоб поки цього не робити», — підписався міністр.

Лещенко запевнив, що в Україні буде нормальне міністерство з усіма необхідними інститутами (Держпродспоживслужбою, Держлісагентством, Рибагентством та Водним агентством)

“Якщо хтось вважає, що у якомусь варіантів воно буде урізаним, то  попереджаю, що цього не буде”, – підкреслив Лещенко.

Дане питання вирішується протягом місяців, коли міністерство буде повністю сформовано з регуляторів, які забезпечать функціонування аграрної політики. І для цього є повна підтримка аграрного комітету.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: