НОВИНИ

Фермерам відкрили безкоштовний доступ до супутникового моніторингу полів

05.04.2020 15:04
cede0ba71aecffc4bf12705409fd9c4c_M

Українсько-американська компанія EOS Data Analytics долучилась до ініціатив на допомогу бізнесу, щоб сприяти подоланню негативних наслідків пандемії COVID-19. Компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook, що відкриває безкоштовний доступ до платформи супутникового моніторингу полів EOS Crop Monitoring, аби фермери мали більше змоги залишатися вдома, пише agronews.ua. 

У компанії повідомили, що зробили доступ до платформи безкоштовним до 30 квітня 2020 року, щоб підтримати аграріїв під час пандемії. Аби скористатися нею, потрібно зареєструватися на сайті платформи та отримати листа з інструкціями для безплатного доступу.

“Медики нині борються за наше сьогодні, тоді як фермери працюють задля завтрашнього дня. Навряд чи можна уявити собі світ, де сільське господарство просто перестало працювати. Тому ми хочемо допомогти тим, хто не припиняє працювати навіть у теперішній ситуації”, – зазначив Олександр Сакаль, директор з розвитку бізнесу EOS Crop Monitoring.

У компанії зазначили, що технологічна платформа повідомляє користувачів про зміни у вегетації, попереджає про різку зміну погоди, автоматизує виставлення пріоритетів. Завдяки супутниковим даним за станом полів можна стежити буквально з дому, зменшуючи потребу контактувати з людьми.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: