НОВИНИ

«Farm-менеджмент по-українськи» на AGROIT Forum 2021

29.10.2021 18:01
007

26 жовтня відбувся шостий AGROIT Forum 2021 в Pochayna Event Hall, організований консалтинговою компанією OLEYNIK, яка спеціалізується на вивченні провідних практик для ведення агробізнесу, опираючись на інформаційні технології та інновації в сільському господарстві. Про це повідомляє пресслужба компанії AgriChain, пише  agronews.ua.

В рамках форму відбулось дві дискусійні панелі та 13 виступів провідних фахівців галузі, яскравих представників агроцифри, які є реальною рушійною силою agtech в Україні.

Наталія Богачева, директор компанії AgriChain прийняла участь в цікавій панельній дискусії “Трансформація АПК та аграрна діджитал-революція. Де буде український АПК через 5-10 років і роль IT в цьому”.

В цікавому та інформаційно потужному обговоренні прийняли участь Сергій Замідра, радник Міністра агрополітики та продовольства України, Ольга Трофімцева, бізнес-вумен та колишня в.о. міністра аграрної політики та продовольства України, Артем Бєлєнков, засновник SmartFarming, Ірина Душник, виконавчий директор Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації та Микола Волков, радник з питань доступу до фінансування USAID AGRO.

Експерти майже одностайно дійшли висновку, що настав час консолідації ініціатив, практик, бачення представників агробізнесу та agtech-компаній на рівні держави. Ми вже виросли з локальних проектів та потребуємо фундаментальних, стратегічних планів, які допоможуть збільшувати ефективність галузі в цілому та робити реальні кроки в досягненні цілей сталого розвитку, не тільки в Україні, а й в цілому світі.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: