НОВИНИ

Доцільно спитати: що насправді робить Кабмін та ВР? – Імнадзе

24.01.2020 11:01
11157979957552

Тільки поруч із сильними та у співпраці із сильними, ми зможемо поліпшити наші показники і створити для себе нові можливості – пише Іраклій Імнадзе, на своїй сторінці у Facebook.

«Вже стало тенденцією, що Давид Арахамія часто зачіпає теми, в яких практично не розбирається. Спочатку це було з ринком землі, а зараз він торкнувся питання розвитку економіки, до того ж кажучи про вектор України в міжнародному просторі», – зазначив Імнадзе.

«Доцільніше буде у відповідь на заяву Арахамії задати питання про те, що насправді робить Кабінет міністрів і Верховна Рада в особі монобільшості фракції «Слуга народу» для того, щоб економіка стала сильнішою?

« Те, що ми маємо на даний момент, так це черговий рік утопічної діяльності Міністерства економіки в особі міністра, який абсолютно не бачить доцільності у розвитку і підтримці власної промисловості, а також у виході української продукції на зовнішні ринки, її конкурентоспроможності та подальшому залученні валюти в країну.», – резюмує Іраклій Імнадзе.

Він додав, що відсутність розуміння в Арахамії суті питання стає ще більш очевидним, коли він порівняв Україну зі Словенією, чий темп зростання економіки в 2,5 рази вищій, ніж наш, а рівень мінімальної заробітної плати вище майже в 6 разів.»


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: