НОВИНИ

Держреєстратора підозрюють у махінаціях з нерухомістю

26.02.2020 21:02
333-4

Прокурори Офісу Генерального прокурора 25 лютого 2020 року спільно з ДБР повідомили про підозру приватному нотаріусу Дніпровського нотаріального округу у підробленні документів і зловживанні повноваженнями (ч. 2 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2 КК України). Про це пише пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

Згідно даних слідства, нотаріус підозрюється у тому, що ймовірно, зловживаючи повноваженнями державного реєстратора, на підставі фактично підроблених ухвал слідчого судді зняла арешт, накладений на адміністративний будинок площею понад 6,1 тис м кв вартістю 26 млн грн, розташований у центрі м. Києва. У подальшому вона, зловживаючи своїми повноваженнями нотаріуса, вірогідно засвідчила начебто укладений (підроблений) договір про заснування ТОВ і передала вказаному товариству цей об’єкт нерухомості, чим спричинила матеріальну шкоду на вказану суму.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань, оперативний супровід – Службою безпеки України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: