НОВИНИ

Дарницька ТЕЦ втретє не допустила екоінспекцію до здійснення перевірки

02.05.2020 15:01
95566214_3457576354258690_4270621918127718400_n

Дарницька ТЕЦ втретє не допустила екоінспекцію до здійснення перевірки. Керівник Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов відповів підприємству.Про це повідомив на своїй фейсбук сторінці  в.о. голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов, пише agronews.ua.

Представники ДЕІ вийшли на позапланову перевірку Дарницької ТЕЦ. І були недопущені до екологічного контролю.

“Ми почули дивні відмовки, нібито журнал реєстрації заходів державного нагляду (контролю) знаходиться у бухгалтера підприємства, який знаходиться поза межами будівлі. І це на погляд керівництва є значною і аргументованою підставою для недопуску”, – написав він.

Варто нагадати, що це вже третій недопуск екоінспекції. І кожен раз, знаходиться якась “підстава” на кшталт сьогоднішньої маячні.

“Коли керівники підприємства прикидаються дурнями, а підприємство продовжує труїти киян – добре ця історія не закінчиться. Так, санкцій за недопуск досі немає, але складати руки ми не збираємось. На наступну перевірку, коли ще хтось з киян звернеться до нас, ми прийдемо не самі. Особисто я хочу, щоби оцю дурню, яку вислуховують інспектори, почули і журналісти, і заявники, і взагалі всі, кому болить питання якості повітря. Можливо, коли під ворота прийдуть сотні, а можливо і тисячі киян, позиція підприємства зміниться. Особисто я прикладу зусилля, щоб сталося саме так. Наступну перевірку анонсую заздалегідь”, – заявив Єгор Фірсов.

Нагадаємо, планові перевірки ДЕІ наразі відмінені, проте позапланові продовжуються.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: