НОВИНИ

Визначено лідера галузі безалкогольних напоїв

30.08.2016 09:08

Результати 19-го Міжнародного дегустаційного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних і питних вод були оголошені 26 серпня 2016. Компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна» отримала Гран-прі, три золоті, дві срібні медалі, а також головну нагороду конкурсу – «Бурштинову зірку».

«Кока-Кола Беверіджиз Україна» другий рік поспіль отримує «Бурштинову зірку». Вперше в історії конкурсу одна компанія отримує цю престижну нагороду двічі. Компанія нагороджена за найвищий в Україні приріст обсягів виробництва безалкогольних напоїв за результатами 2015 року.

Конкурс проводиться щорічно під егідою галузевої компанії «Укрпиво», що об’єднує українських та міжнародних виробників пива, солоду і безалкогольних напоїв. Вибір переможців відбувається шляхом «сліпої» дегустації, коли члени міжнародного журі здійснюють оцінку напоїв за цілою низкою критеріїв: зовнішній вигляд, смак, колір, аромат і консистенція.

«Ми вдячні організаторам конкурсу і журі за їх професійну роботу, а споживачам – за щоденний вибір. Це дає нам натхнення і енергію якнайкраще робити свою справу і забезпечувати споживачів якісними напоями», – підкреслив під час церемонії нагородження Андрій Бублик, директор зі зв’язків з державними установами та комунікацій «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» в Україні та Молдові.

За матеріалами: AllRetail.ua


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: