НОВИНИ

Фонд гарантування вкладів судиться з ПАТ «Кременчукм’ясо»

04.09.2016 12:29

Слідство не виключає, що 5 млрд грн рефінансування НБУ, які отримав банк «Фінанси та Кредит» для стабілізації діяльності, «можливо, безпідставно було перераховано» (цитата) групі підприємств, «які прямо або опосередковано пов`язані з зазначеним банком». “Вказані суб`єкти господарювання шляхом проведення низки фінансових оборудок та удаваних правочинів, можливо, перерахували ці кошти на рахунки підприємств з ознаками фіктивності та вивели вказані кошти з обігу”, – йдеться в ухвалі Печерського райсуду м. Києва від 15 липня.

04 серпня Печерський райсуд м. Києва частково задовольнив клопотання слідчого Генпрокуратури (департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки) та надав дозвіл на обшук у домоволодінні фізособи, яка працювала виконувачем обов`язків голови правління банку «Фінанси та Кредит». До слова, у вересні 2015 року – через кілька днів після введення тимчасової адміністрації в банк «Фінанси та кредит» керівник «Кременчукм’яса» Ірина Дроздова заявляла, що ПАТ “Кременчукм`ясо” не потрапило в заставу під рефінансування банку “Фінанси та Кредит”. За її словами, хоча відповідні наміри були, проте належні документи не були оформлені.

Довідка: Публічне Акціонерне Товариство «Кременчукм’ясо» – вітчизняне підприємство, що входить до десятки найбільших підприємств м’ясопереробної галузі України. На сьогодні загальна кількість співробітників ПАТ «Кременчукм’ясо» становить 1740 чоловік.

За матеріалами: Expres.ua


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: