НОВИНИ

«АТБ» запустило сервіс онлайн-замовлення товарів

07.04.2020 18:04
https://agronews.ua/

ТОВ «АТБ-Маркет», що володіє в Україні мережею магазинів формату «дискаунтер» і входить до складу корпорації «АТБ», 6 квітня запустило в Дніпропетровській області сервіс онлайн-замовлення товарів і продуктів. Про це повідомила пресслужба «АТБ», пише agronews.ua.

 «Послуга  працює в тестовому режимі й після вдосконалення буде запущена у всіх регіонах України. Сервіс дасть змогу скоротити час перебування покупців у магазині», зазначається у повідомленні.

 «Компанія ввела в своїх супермаркетах окремий час – із 9 до 10 ранку – для відвідування пенсіонерами і людьми похилого віку. Крім того, впроваджено обмеження на кількість відвідувачів, які можуть одночасно перебувати в магазині», йдеться у повідомленні.

Корпорація «АТБ» – об’єднання компаній у сфері роздрібної торгівлі, виробництва та продажу продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія «АТБ-маркет», кондитерська фабрика «Квітень» (ТМ Bravissimo, «Квітень», Biscuits Collection), м’ясна фабрика «Фаворит Плюс» (ТМ «Добров», «М’ясна лавка», «Ковбасний ряд»), спорткомплекс «Схід» у Дніпрі. У корпорації налічується понад 64 тис. співробітників.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: