НОВИНИ

Група АГРОТРЕЙД закінчила рік з найкращими показниками врожайності кукурудзи

14.01.2022 15:03
Agrotrade 13 (2)

Група АГРОТРЕЙД завершила збір кукурудзи. Найвищу врожайність компанія отримала в Чернігівській області — 13 тонн з гектара. Це кращий показник по компанії за останні кілька років. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

«У Чернігівській області була велика кількість опадів, що позитивно вплинуло на врожайність. На відміну від частини Сумської області: цей регіон потрапив під серпневу посуху, й частину врожаю було втрачено», — розповідає директор агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександр Овсяник.

Через снігопади роботи на полях були затримані, проте завершити збір вдалося до нового року. АГРОТРЕЙД виконав план по збору кукурудзи.

У 2021 році Група АГРОТРЕЙД вирощувала кукурудзу на загальній площі 17,5 тисяч гектарів в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях. 

Про компанію:

Група АГРОТРЕЙД — вертикально інтегрований холдинг агропромислового циклу: виробництво, зберігання, переробка та торгівля сільськогосподарською продукцією. Заснований в 1998 році. Засновник і генеральний директор Всеволод Кожемяко. Холдинг обробляє 70,5 тис. га землі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури — соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя, ріпак. Група володіє мережею елеваторів загальною ємністю одночасного зберігання 570 тис. тонн і посідає восьме місце серед найбільших власників елеваторів в Україні.

Під власною торговою маркою Agroseeds компанія виробляє високоякісне репродуктивне гібридне насіння кукурудзи та соняшнику і сортове насіння озимої пшениці, сої та інших культур. Насіння допрацьовується на заводі потужністю 20 тис. тонн на рік на базі елітного насіннєвого господарства в Харківській області, обладнаному високотехнологічним обладнанням компанії Cimbria.

У 2016 році в холдингу засновано органічне землеробство, відповідність якого європейським стандартам підтверджено сертифікатом «Органік стандарт».

Нагадуємо, що агрохолдинг посіяв майже 30 тисяч гектарів озимих культур.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: