НОВИНИ

Компанія «НІБУЛОН» розпочала новий аграрний сезон 2020 р

01.03.2020 09:03
8415

У лютому виробничі підрозділи компанії «НІБУЛОН» розпочали комплекс весняно-польових робіт, провівши ранньовесняне підживлення озимих зернових культур на площі більше 35 тис. га. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Завдяки ранній весні цьогоріч виробничі підрозділи ТОВ СП «НІБУЛОН» у найкоротші   терміни провели перше підживлення озимих культур. На сьогодні азотні добрива внесено на всіх полях, засіяних озимими хлібами. У Південному регіоні підживлено близько 17 тис. га, у Західному регіоні – 10 тис. га, виробничі підрозділи Східного регіону внесли добрива на 8 тис. га.    

Також у цьому аграрному сезоні працюють уже три паливозаправні комплекси компанії, розташовані у Луганській,  Полтавській  та Вінницькій областях. Їх робота сприяє оптимізації проведення усіх польових робіт, оскільки тепер виробничі підрозділи підприємства забезпечені необхідними нафтопродуктами, з гарантованими якісними умовами його зберігання.

Нагадаємо, Нібулон у 2020 році побудує перевантажувальний річковий термінал.

Власні паливозаправні пункти забезпечують оперативне обслуговування техніки у період посівних та збиральних робіт, зменшуючи простої від очікування заправки в сторонніх організацій, а також дають змогу зменшити собівартість вирощеної продукції.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: