НОВИНИ

Оприлюднено рентабельність бізнесу з виробництва рослинного молока

21.02.2020 18:32
410264_1

Зростанню ринку рослинного молока сприяє поширення ідей правильного харчування з відмовою від вживання тваринної їжі, збільшення попиту на органічну рослинну продукцію, пошуком людьми з непереносимістю лактози альтернативних молочних продуктів. Пише pro-consulting.

Про перспективність інвестування в створення підприємства з випуску рослинного молока свідчить поточний і прогнозний грошовий обсяг світового ринку альтернатив коров’ячого молока.

В даний час ніша рослинного молока в Україні заповнюється в основному імпортною продукцією. Одночасно, в нашій країні є велика сировинна база, наявність якої створює сприятливі умови для випуску конкурентоспроможного органічного рослинного молока і продуктів на його основі. Високотехнологічне підприємство за європейськими стандартами, може продавати продукцію, як на внутрішньому ринку, так і поставлятися на ринки Євросоюзу і всього світу.

Процес виготовлення рослинного молока складається з чотирьох основних етапів.

Спочатку підприємство буде зосереджено на виробництві соєвого молока. Надалі асортимент продукції можна розширити шляхом додавання наступних видів рослинного молока:

– мигдальне молоко;
– молоко з лісового горіха;
– кунжутне молоко;
– молоко з насіння соняшнику;
– рисове молоко;
– конопляне молоко.

Фінансові розрахунки, виконані в рамках бізнес-плану виробництва рослинного молока в Україні, показують, що рентабельність продажів створеного за ним підприємства буде знаходитися на рівні 17,4%, що означає отримання більш 17 центів чистого прибутку з кожного євро доходу.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: