ВАЖЛИВО

ZooComplex приєднався до програми фінансування та закупівлі FPV-дронів

16.05.2024 16:27
Приєднався до програмі фінансування закупівлі FPV-дронів серії «ODIN»

ZooComplex  —  доволі відоме ім’я на вітчизняному ринку товарів для домашніх тварин. Компанія, яка була створена 01 червня 2018 року в складі холдингу YEDNIST’ GROUP виключно для розвитку проектів електронної комерції, наразі значно розширила спектр діяльності і активно розвиває власну мережу роздрібних магазинів та грумінг-салонів, а також втілює в життя спільні проекти разом з іншими гравцями ринку товарів для домашніх тварин.

Завдяки енергії, старанності та креативності команди компанія ZooComplex сьогодні демонструє стрімкий ріст та розвиток. Щоденно до спільноти наших друзів та вдячних клієнтів доєднаються сотні господарів домашніх улюбленців зі всіх без виключення регіонів України. 

Зручність і доступність

ZooComplex  особливу увагу приділяє постійному покращенню клієнтського сервісу. Відповідно для кожної категорії покупців доступні всі актуальні на сьогодні канали продажів: інтернет-магазин, мобільний застосунок, мережах власних роздрібних магазинів та грумінг-салонів, адресна кур’єрська доставка.

Асортимент і якість товарів

ZooComplex пропонує найбільш широкий асортимент якісних товарів від надійних виробників та постачальників. До того ж, починаючи з 2024 року ZooComplex пропонує свої клієнтам продукцію власних брендів.

Програми лояльності для клієнтів

ZooComplex для своїх покупців надає доволі широкий спектр бонусних програм та винагород за придбаний товар чи послугу. З кожним клієнтом вибудовуються максимально чіткі, прозорі та  вигідні для нього умови придбання товару в ZooComplex.

Благодійність та соціальна відповідальність

ZooComplex з часу свого заснування є ініціатором та активним учасником багатьох соціальних проектів та благодійних програм, орієнтованих перш за все на допомогу притулкам для домашніх тварин, співпрацю з волонтерським організаціям, які опікуються питаннями безпритульних тварин. З початку повномасштабного вторгнення ZooComplex на постійній основі долучається до програм допомоги мешканцям деокупованих регіонів та територій, що постраждали від війни.

В травні 2024 року ZooComplex активно долучився до програми #єдністьзадляперемоги холдингу YEDNIST’ GROUP. Це благодійна ініціатива, спрямована на передачу частину коштів від продажу товарів обраних категорій на придбання надійних та високоефективних FPV-дронів серії «ODIN» для потреб спеціалізованих підрозділів Сил оборони України.

 Тому сьогодні команда ZooComplex закликає своїх клієнтів та партнерів доєднатися до цієї надважливої ініціативи, спрямованої на реальну допомогу Силам оборони України в наближенні перемоги.

Бренди з асортиментного портфелю ZooComplex, які наразі беруть участь у програмі фінансування закупівлі FPV-дронів серії «ODIN»:

Команда ZooComplex із задоволенням запропонує Вам максимально широкий асортимент товарів для домашніх тварин та найкращі цінові пропозиції в інтернет-магазині та мобільному застосунку ZooComplex, а також в роздрібних магазинах мережі ZooComplex .

Обирайте бренди, які дійсно гарантують досягнення реального результату для Ваших пухнастих друзів та роблять вагомий внесок у посилення обороноздатності нашої Держави.

Поважаємо та цінуємо кожного, хто стоїть на захисті України та зміцнює її економіку!!!

Посилання на сайт: https://zoocomplex.com.ua/uk/



Перегляди: 17
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: