НОВИНИ

Перше рейдерство в 2020 році. Стали відомі подробиці

31.01.2020 11:01
picture2_zakon-o-borbe-s-r_360015_p0

Ми задовольнили скаргу власника і директора ТОВ «Профтім» Смірнова Олега Сергійовича, тим самим зупинили рейдерську атаку в державних реєстрах на його підприємство”, прилюднено на сайті Міністерства юстиції України.

Олег Смірнов отримав від Опендатабот повідомлення про те, що власником його бізнесу став невідомий Моісеєв Максим Сергійович. На основі підробленої довіреності та акту прийому-передачі були внесені недостовірні дані до державних реєстрів про засновників підприємства.

Швидко розглянути скаргу та повернути бізнес законному власнику допомогла в тому числі нотаріус, яка підтвердила та надала Колегії з розгляду скарг необхідні документи на підтвердження факту підробки вищевказаних документів її ім’ям.

Зловмисники намагалися заплутати реєстраційний ланцюг змін і 28 січня здійснили також державну реєстрацію зміни керівника, складу учасників, органів управління, кінцевих бенефіціарів та статуту ТОВ «Профтім», але навіть ці дії не стали нам на заваді.

За результатами розгляду скарги ми скасували зміни в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та повернули підприємство законному власнику.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: