НОВИНИ

Змінено порядок бронювання військовозобов’язаних

14.04.2022 19:00
a8b619f5701528f153c34a6b156b7c47_w960

Міністерство аграрної політики та продовольства України зазначає про зміни Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил, інших військових формувань, населення в умовах правового режиму воєнного стану. Про це повідомляє Мінагрополітики, пише agronews.ua.

З метою організації бронювання військовозобов’язаних підприємств, установ і організацій просять врахувати наступну інформацію.

При підготовці Пропозицій враховувати рішення Головнокомандувача Збройних Сил України щодо заборони бронювання військовозобов’язаних, які мають дефіцитні для Збройних Сил України військово-облікові спеціальності.

«Не підлягають бронюванню, у визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 року № 194 порядку, військовозобов’язані, які мають посвідчення про відстрочку від призову на військову службу на період мобілізації та на воєнний час, призовники та особи, які не перебувають на військовому обліку військовозобов’язаних», — йдеться у повідомленні.

Пропозиції у яких відсутні необхідні дані військових звань та військово-облікові спеціальності військовозобов’язаних не розглядатимуться Міністерством аграрної політики та продовольства України.

У разі включення до Пропозицій військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій необхідно обов’язково додавати належне обґрунтування щодо виконання таким підприємством, установою, організацією завдань із задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань, населення з відповідним підтвердженням (прийняте рішення Уряду, обласних, Київської військових адміністрацій, укладений договір тощо).

Обсяги бронювання військовозобов’язаних, які працюють на підприємствах, в установах і організаціях та включаються до Пропозицій, визначаються з урахуванням необхідності для виконання таким підприємством, установою, організацією завдань із задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань, населення.

Читайте також: На Львівщині випускали за кордон призовників з підробленими довідками.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: