АГРО-БЛОГ

За три роки експлуатації компактора SWIFTER жодного разу не ставали на ремонт

08.03.2024 15:32
Screenshot_4

Досвідом роботи з передпосівними компакторами SWIFTER від BEDNAR поділилися аграрії з різних регіонів України. Сьогодні про свій досвід в агроблозі розповів Борис Щербак, голова ФГ «Діамант Агро-2011» (Сумська обл.).

Передпосівний компактор SWIFTER SO 5000F використовуємо протягом трьох років. Обираючи агрегат, їздили на дні поля, спілкувалися з колегами, радилися з нашим дилером, компанією «Агроресурс».

Однозначна перевага компактора від BEDNAR – дуже гарна якість і самої конструкції, і роботи, яку він виконує. За три роки ми нічого не ремонтували і навіть розхідники не довелося міняти. Цим агрегатом готуємо ґрунт до сівби всіх культур: сої, кукурудзи, пшениці.

Готуючи поле до сівби, спочатку ми здійснюємо оранку, потім боронуємо, а вже потім проходимо компактором і одразу сіємо. Компактором можна працювати й одразу після оранки, але ми зазвичай оремо раніше, ніж починаємо сіяти, тому спочатку закриваємо вологу бороною, а компактор застосовуємо безпосередньо перед сівбою.

Так отримуємо дуже дружні сходи, як із картинки журналу, завдяки ідеально вирівняному полю та однаковій глибині сівби. Попередній наш компактор годі й порівнювати зі SWIFTER і за якістю роботи, і за продуктивністю.

У нас невелике господарство, тому немає потреби поспішати, щоб зробити великі площі. За день робимо стільки, скільки можемо одразу посіяти. Наприклад, якщо запланували за день посіяти 25 га соняшнику, то саме таку площу проходимо й компактором.



Перегляди: 201
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: