ВАЖЛИВО

Озвучено переваги українського соняшника в раціоні тварин

08.02.2022 12:23
IMG_2664

Білковий соняшниковий концентрат Proglot – надійний союзник фермера в боротьбі за ефективність підприємства. Корисний корм для сільськогосподарських тварин, птахів та риб. Виробляється в Україні з українського соняшнику. Використовуватися в якості білкової складової в  рецептурах комбікорму, пише agronews.ua.

Proglot – це перший продукт із соняшника для сільськогосподарських тварин, що не містить лушпиння. Особлива технологія дозволяє взяти із соняшника найцінніше – його ядро, що багате на протеїн та позбавлене антипоживних елементів. Крім того, концентрат із соняшника не містить ГМО.

???????? Рівень сирого протеїну в концентраті Proglot досягає 45%, сирої клітковини на рівні 11%. Завдяки низькотемпературній обробці  білок соняшника знаходиться у нативному стані. А це значно підвищує його засвоюваність.

Засвоюваність сирого протеїна  у бройлерів дорівнює 83,0% (Schothorst feed research, Нідерланди), у свиней – 86,6% (ССРА, Франція). 

При використанні соняшникового концентрату  Proglot в раціоні бройлерів зафіксували: 

???? Приріст 5,98% при умовах годування соняшниковим концентратом курчат з перших днів життя. 

???? Бройлери, що отримували в стартовий період раціон із заміною сої на концентрат соняшника демонстрували найбільшу довжину м’язового відділу шлунка і найбільш розвинену перетяжку м’язового шлунка на 37-й день. 

???? Бройлери, які отримували раціони, де соя була частково заміщена концентратом соняшника у стартовий та ростовий період, демонстрували значне збільшення висоти ворсинок. 

Практичні досліди довели, що використання концентрату Proglot у раціоні свиней сприяє на показники росту та санітарному стану поросят.

При часткової заміни соєвого шроту  Proglot:

✅ Знижує стрес переходу поросят із материнського молока на сухий корм, 

✅ Покращує стан кишечника (консистенцію калу), 

✅ Знижує витрати на ветеринарію (на 32,43%), 

✅ Знижує негативний вплив антипоживних факторів сої.

“Ми відповідальні за результат, який отримає господарство при використанні Proglot. Ми впевнені в ньому на 100%, адже проводимо експерименти, витрачаємо багато часу та ресурсів, залучаємо велику кількість людей, щоб показати людям, як це працює”, – коментує керівник відділу продажів Proglot Віталій Надточій.

Контакти: тел.: +380961607070 та +380991607070; пошта: [email protected]; адреса: Україна, м. Дніпро, вул. Байкальська 9

Читайте також: В Україні винайшли унікальний продукт, який створити революцію в сфері тваринництва



Перегляди: 37
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: