НОВИНИ

Відомий сільгоспвиробник Samson Group придбав збанкрутілий Pichon

07.01.2019 09:17

Віднині французька компанія Pichon Industries належить данській Samson Group. Про це обидва сільгоспвиробники заявили на своїх офіційних сайтах, пише traktorist.ua.

У повідомленні йдеться, що власники Samson у місті Віборг хочуть перетворити компанію в провідного європейського постачальника, зосередившись на загальноєвропейському використанні натуральних добрив.

«З придбанням Pichon Industries група Samson стає найбільшим в Європі виробником цистерн для гною. Обидві компанії дуже добре доповнюють одна одну з точки зору своєї продукції, виробничих можливостей і географічної присутності», — розповів генеральний директор Samson Agro Ларс Хенріксен.

Продукція заводу Samson у Віборгу в основному призначена для підрядників і великих тваринницьких ферм з акцентом на ефективність і продуктивність. Продукція Pichon призначена для малих і середніх фермерських господарств.

Pichon виробляє цистерни для гною від 5 м³ до 30 м³ з технологією вакуумного наповнення, а програма Samson починається з 16 м³ і досягає 35 м³. Аналогічна картина і у виробництві розкидачів. Тут Pichon починається з 8 м³, в той час як недавно розроблена серія для США від Samson досягає 40 м³.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: