НОВИНИ

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про оренду державного та комунального майна»

03.10.2019 14:14
630_360_1557819705-984

За відповідне рішення під час пленарного засідання Верховної Ради України проголосували 266 народних депутатів. Закон спрямований на суттєве удосконалення, спрощення і скорочення процедур оренди державного і комунального майна для досягнення прозорості та відкритості процесу передачі в оренду державного та комунального майна, залучення широкого кола інвесторів до оренди державного і комунального майна. Про це йдеться на сайті ВР.

Законом загалом спрощено процедуру передачі в оренду об’єктів державної та комунальної власності. Передача в оренду державного та комунального майна згідно з Законом замість застарілої процедури проведення конкурсу буде здійснюватися шляхом продажу права оренди на майно державної та комунальної власності на електронному аукціоні у електронній торговій системі.

Законом передбачається утворення двох Переліків – “Перелік першого типу” (Перелік об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні) або “Перелік другого типу” (Перелік об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону);.

Більш детальніше можна ознайомитися з законом за посиланням.

 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: