ВАЖЛИВО

В Україні запровадили нові тарифи на опалення

01.09.2022 10:05
image (1)

Введення мораторію на підвищення комунальних тарифів до кінця війни стримує зростання цін на послуги ЖКГ. Проте, днями влада Києва затвердила ціни на опалення та гарячу воду для постачальника послуг у Дарницькому та Дніпровських районах столиці – ТОВ “Євро-Реконструкція”. Про це повідомляє biz.today.ua, пише agronews.ua.

Киянам переживати нема чого. Тарифи їм залишили на рівні минулого опалювального сезону. Це означає, що клієнти “Євро-Реконструкції” та комунального підприємства “Київтеплоенерго” цієї зими платитимуть, як і минулої.

З урахуванням зростання вартості енергоносіїв, підприємство розраховує на компенсацію різниці від держави в установленому законом порядку.

На сьогоднішній день тариф на централізоване опалення у постачальника становить 35,67 грн/м³ (без наявності лічильника) та 74,22 грн/м³ за гаряче водопостачання (без підключення сушарки для рушників).

Мораторій на підвищення тарифів, як на воду, так і її нагрівання та постачання споживачам, також і на електроенергію та газ, діятиме протягом дії військового стану в Україні та ще півроку після місяця, в якому воєнний стан буде припинено. Законом також встановстановлено механізм компенсації, запровадженої для теплопостачальних підприємств.

Читайте також: Агробізнес під час війни: як побудувати ефективну діяльність



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: