ВАЖЛИВО

Компанії AGRAIN створила унікальну технологію обробки насіння MULTI CARE™

07.07.2022 17:15
247

Ще з давніх часів є вислів : «Що посієш, те пожнеш!» Саме якісне насіння вирішує долю майбутнього врожаю – бути чи не бути?! Насіння RYASNO®  дає однозначну відповідь – гарному врожаю бути, бо саме в цьому насінні поєдналися сучасні технології обробки насіння, потужний генетичний потенціал та унікальне пакування, пише agronews.ua.

Науковці агротехнологічного департаменту компанії AGRAIN розробили та впровадили у виробництво унікальну безтравматичну технологію доведення насіння до посівних кондицій, яка отримала назву MULTI CARE™. Дана технологія враховує фізіологічні особливості насіння, наявну патогенну мікрофлору, підвищення стійкості до можливих кліматичних навантажень.

MULTI CARE™ – це система доробки насіння із мінімальним ступенем пошкодження, складається з таких етапів:

  1. Триступенева очистка
  2. Захист від хвороб і шкідників.
  3. Нанесення імунопротекторного шару та мікроелементів для підтримки старту рослин.

Насіння, підготовлене за даною технологією, абсолютно здорове, захищене та готове до посіву.

???? Отже, перший етап  технології MULTI CARE™ – якісна безтравматична очистка насіння забезпечується очисною машиною світового бренду Cіmbrіa (Данія). Слід наголосити, що окрім соломистих домішок, на поверхні зерен завжди є певна кількість пилу і бруду, від яких теж необхідно по можливості позбутися, і це також вирішує очисна лінія Cіmbrіa. Дана машина включає в себе комплекс агрегатів: сепаратори попереднього й тонкого очищення, комбіклінери, сортувальні машини.

???? Другий  етап підготовки насіння за системою MULTI CARE™ – визначення ступеня ураження патогенами та підбір протруйника із діючими речовинами направленої дії проти ідентифікованої шкодочинної грибкової інфекції.

???? Третій етап має на меті підвищення енергії проростання насіння у холодному ґрунті та за обмеженої кількості вологи у посівному шарі ґрунту, підібрана комбінація стимулюючих речовин із антистресантою дією та кріопротекторними властивостями.

На території України, компанія AGRAIN – єдина, яка пропонує насіння сортів ріпаку розфасоване згідно європейських вимог у паперові мішки по 3,5 млн. схожих насінин (вагою +/- 20кг) що зручно при завантажені посівних агрегатів. Відповідно, за рекомендованої норми висіву ріпаку 700 тис. схожих насінин на 1 га, 1 мішок рекомендовано на 5 га.

Насіння RYASNO®  з технологією MULTI CARE™  – це новий стандарт у підготовці насіння, бездоганна якість, ефективність, економі  та зручність.

Команда «AGRAIN» поєднує світовий досвід у насінництві з експертизою в агровиробництві та готова представляти нові комплексні рішення для господарів.



Перегляди: 14
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: