ВАЖЛИВО

В Україні шахраї міндобрив маскуються під брендом Ostchem

19.10.2020 16:32
telefonnyje-moshenniki-kramatorsk-1

На ринку мінеральних добрив під іменем «ТД УКР-АГРО» діє група осіб, які вводять в обману споживачів. Представники цієї компанії незаконно використовують айдентику ПрАТ «УкрАгро НПК», яка входить до азотного холдингу OSTCHEM. Про це повідомила на своїй фейсбук сторінці пресслужба міжнародної групи компаній Group DF, пише agronews.ua.

Для дезінформації своїх клієнтів компанія «ТД УКР-АГРО» на своєму сайті скопіювала елементи брендів ПрАТ «УкрАгро НПК» та OSTCHEM – логотипи, дизайн, тексти.

Повідомляємо, що повна назва вказаного підприємства ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД УКР-АГРО» (код ЄДРПОУ 43412425).

Окрім того, на сайті «ТД УКР-АГРО» вказано, що ця компанія начебто «входить до складу холдингу OSTCHEM», що не відповідає дійсності.

шахрайство

Офіційно повідомляємо, що «ТД УКР-АГРО» не має жодного відношення до ПрАТ «УкрАгро НПК» та до інших компаній азотного холдингу OSTCHEM та Group DF.

Служба безпеки та юридичний відділ Group DF вживають усіх юридичних та адміністративних заходів, щоб зупинити неправомірні дії недобросовісних постачальників та захистити своїх клієнтів від можливих зловживань.

На сайті ПрАТ «УкрАгро НПК» опубліковано офіційне звернення щодо даної ситуації:

Адвокати групи готують відповідні позови до компанії «ТД УКР-АГРО». Просимо покупців добрив бути уважними під час вибору постачальників.


Нагадуємо сайти офіційних дистриб’юторів мінеральних добрив азотного холдингу Ostchem: OSTCHEM RETAiL та ПрАТ «УкрАгро НПК»


Перегляди: 9
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: