ВАЖЛИВО

В Україні хлібопекарі мають перебої з постачанням імпортної сировини

02.03.2024 10:05
Fresh bread on shelves in bakery

Через проблеми на кордонах виробники хлібобулочних виробів мають перебої з постачанням імпортної сировини. Ускладнена логістика здорожчує її та призводить до нестабільних постачань. Про це розповіла директор хлібопекарського підприємства «Чанта-Маунт» Олена Тараненко під час конференції «Велика АгроВідбудова», організованої проєктом AgriChange, пише agronews.ua.

«Наразі ми шукаємо постачальника українського масла, щоб замінити імпортну складову нашої продукції. Тривалий час ми використовуємо у виробництві нідерландське масло», — зазначила Олена Тараненко.

Вона додала, що раніше вони вже пробували працювати з українським маслом, але якісні показники не влаштовували.

«З нарощуванням обсягів постачання, починаючи від 0,5-1 т, при запуску виробничої лінії ми мали збої й через невідповідність якості масла не могли отримати якісний продукт. З нідерландським маслом проблем ніколи не було. Тому кілька разів спробували і відмовилися від українського продукту», — розповіла Олена Тараненко.



Перегляди: 914
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: