НОВИНИ

В Україні на так звані «соєві правки» накладуть вето

14.05.2020 18:32
b1941aac5c790ea63c5990ab63443d69

Президент України Володимир Зеленський намір накласти вето на прийнятий раніше Верховною Радою податковий закон №1210, супроводивши своїми пропозиціями. Про це повідомив уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко, пише agronews.ua.

“На законопроект №1210 буде накладено вето з пропозиціями і зауваженнями президента. Виходячи їх цього, “соєві правки” з точки зору реалізації по даному законопроекту – питання зняте”, – сказав він в ході онлайн-конференції 14 травня.

За словами уповноваженого президента, сьогодні є розуміння і підтримка з питання скасування “соєвих правок” з боку аграрного комітету і уряду і в планах піти шляхом прийняття депутатського законопроекту авторства депутата Олега Тарасова (фракції “Слуга народу”).

“В кінці травня Верховна Рада переходить в штатний режим роботи, ми проведемо додаткові консультації з депутатськими групами, думаю, при активній роботі протягом календарного місяця ми закриємо це питання, так як була публічна обіцянка президента щодо “соєвих правок”, – зазначив Лещенко.

Крім того, Лещенко уточнив, що якщо законопроект буде прийнятий, то вступить в силу з моменту його оприлюднення. Цей законопроект Рада ухвалила 16 січня.

Нагадаємо, в Україні оприлюднено ціни на соєві боби по регіонам.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: