НОВИНИ

Уряд розробляє інвестпроєкт реконструкції водопостачання сільських районів басейну Південного Бугу

29.07.2020 17:32
richka-pivdennyy-buh-opys-pivdennoho-buhu2

У форматі відео-конференції відбулося позачергове засідання басейнової ради Південного Бугу. У роботі засідання, окрім членів басейнової ради, взяли участь представники Мінекономіки та Міндовкілля. Про це повідомляє Урядовий портал, пише agronews.ua.

Засідання було присвячене обговоренню пропозицій Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області щодо реалізації державного інвестиційного проєкту «Забезпечення питним водопостачанням сільських населених пунктів Казанківського, Новобузького районів та реконструкція водоскидної споруди Софіївського водосховища Новобузького району Миколаївської області» у 2020 році та погашення кредиторської заборгованості за роботи, виконані у 2019 році.

У результаті детального розгляду та обговорення державного інвестиційного проєкту, більшість членів басейнової ради Південного Бугу підтримали важливість реалізації проекту.

У результаті реалізації проєкту забезпечення питним водопостачанням сільських населених пунктів Казанківського, Новобузького районів та реконструкцію водоскидної споруди Софіївського водосховища Новобузького району Миколаївської області.

Нагадаємо, в Україні науковці та бізнес створили виробництво для глибокої переробки конопель.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: