НОВИНИ

Укрзалізниця дезінфікуватиме вагони у компанії, на яку подали скаргу до АМКУ

12.04.2020 12:05
01_02

Укрзалізниця провела торги щодо визначення підрядника, який дезінфікуватиме пасажирські вагони перевізника у 2020 році. Раніше тендер був заблокований через скаргу одного з учасників до Антимонопольного комітету, проте АМКУ не побачив порушень. Повідомляє railinsider, пише agronews.ua

10 квітня на порталі публічних закупівель ProZorro Укрзалізниця оголосила про намір укласти договір на дезінфекцію вагонів з ТОВ “І н в а й т”. Підприємство перемогло на торгах єдиного конкурента — ТОВ “Алма фасіліті груп”, з пропозицією у 32 млн 942 тис. грн.

Укрзалізниця замовить дезінфекцію вагонів за 33 млн грн — АМКУ не побачив порушень

Нагадаємо, залізничники допустили до торгів лише двох учасників, попередньо “відсіявши” трьох інших. Причини недопущення до торгів були схожі: учасники не надали повністю відскановані трудові книжки робітників й були неточності (іноді одруківки) у документації.

Один з “відсіяних” учасників, а саме ТОВ “Імпел гріффін сервіс”, подав скаргу до АМКУ. Через це торги не відбулися вчасно, адже згідно з чинним законодавством аукціон не можна проводити, поки скарга не буде розглянута. Проте 30 березня АМКУ визнав відхилення пропозиції “Імпел гріффін сервіс” правомірним.

Зауважимо, що торік аналогічний тендер на 2019 рік розіграли ті ж самі ТОВ “І н в а й т” та ТОВ “Алма фасіліті груп”. Тоді охочих позмагатися на торгах було троє, але пропозицію того ж таки ТОВ “Імпел гріффін сервіс” тендерний комітет відхилив. Перемогу ж тоді також здобуло ТОВ “І н в а й т”.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: