НОВИНИ

Український виробник пропонує споживачам заморожений борщ

19.03.2021 16:04
ice-2219574_960_720

В Україні з’явився новий проєкт, який запропонував споживачам здорову альтернативу фаст-фуду — iceFood. IceFood — це сервіс заморожених корисних страв ready-to-eat, на приготування яких піде до 5 хвилин. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

У меню — заморожені перші та другі страви, сніданки, десерти, смузі, та detox-смузі з detox-супами. Є навіть борщ!

Засновники стартапу FoodEx Світлана Котенко зі своїм братом Сергієм Котенко називають це вишуканою та зручною їжею у сучасному швидкому та мінливому світі.

«Ідея замороженої ready-to-eat їжі була записана давно. Це дуже поширено у світі»‎, — пишуть засновники бренду на своїй офіційній сторінці.

Здавалося, Україна ще не готова до такого продукту. Однак до запуску такого виробництва їх підштовхнув карантин 2020 року. Стало зрозуміло, що це саме той час. Світлана Котенко розповідає, що всю їжу можна тримати вдома у морозилці. Так здоровий сніданок чи обід завжди буде під рукою.

У виробництві ІceFood застосовує технологію Cook&Freeze — шокову заморозку страв, коли гаряче блюдо відразу потрапляє в камеру з температурою -30. Це зберігає усі поживні мікроелементи та смак, і заодно відкидає необхідність використання стабілізаторів та консервантів.

Нагадаємо ТОП-3 нових трендів на ринку їжі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: