НОВИНИ

Українські виробники органіки ідуть на рекорди

03.01.2019 13:20

На виставці «БіоФах 2019», яка пройде у Нюрнбергзі (Німеччина) в лютому, від України буде 50 агрокомпаній, передає «Агробізнес Сьогодні».

Це 15% ринку операторів органічних товарів, які сукупно представлятимуть 500 найменувань продукції.

«Лютий – початок 6-го аграрного сезону для українського бізнесу» – тема пресової конференції, яку компанія «Агропортекс» влаштувала днями в Києві, розповідає Олександр Кривенко, кореспондент газети.

Модератором і одним із промовців цієї події був Дмитро Титаренко, генеральний менеджер проекту «Агропорт Україна», координатор Національного павільйону органічних виробників України – Organic Ukraine Business Hub (OUBH).

Він повідомив, що 20 сільськогосподарських компаній-виробників продукції класу «органік», у тому числі всі великі оператори ринку взяли участь у роботі Національного павільйону України Міжнародної виставки органічної продукції «БіоФах 2018».

Вітчизняні аграрії представили широку гаму товарів, серед яких – зернові, олійні та бобові культури, крупи та пластівці, ягоди, олії та насіння. Цей асортимент продукції забезпечує вельми добрі передумови для подальшого зростання органічного виробництва в Україні.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: