НОВИНИ

У світі почали виробляти корисний підсолоджувач

28.05.2021 17:36
f26c688c35f6a4e77ade1acf1bb3c378

Worldwide Molasses випустила CaneRite Panela, сипучий порошковий підсолоджувач, виготовлений із соку цілої рослини цукрової тростини. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі унікальні смакові та дієтичні переваги тростини.

У складі продукту міститься природній магній, фосфор, калій, кальцій, марганець, залізо та цинк. Потенційно підсолоджувач може використовуватися у виробництві печива, приправ для барбекю, спецій, соусів, запечених страв.

Новітній продукт має зв’язуючі властивості та коричневе забарвлення з карамельними нотками. Також він не містить ГМО.

Для виробництва підсолоджувачу використовують сировину із ферм Еквадору, які дотримуються екологічного землеробства. 

Щоб уникнути використання пестицидів, для боротьби зі шкідниками там застосовують природних хижаків – птахів та жуків. 

«CaneRite Panela поєднує в собі смакові та дієтичні переваги підсолоджувача, що з легкістю залучить до його використання виробників харчових продуктів», — вважає Емі Тарган, президент Worldwide Molasses та її дочірньої фірми Malt Merchandise Corp.

Читайте також: названо ТОП-10 трендів на ринку їжі у 2021 році.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: