НОВИНИ

У Швеції фермер, щоб зберегти бізнес, відкрив ресторан прямо на полі

04.05.2020 08:32
5ead5685b8aea299303786_800x445


Шведська пара придумала оригінальний спосіб потішити гурманів, при цьому дотримуючись найсуворіших правил соціального дистанціювання. Про це повідомляє Агроцентр, пише agronews.ua.

Неподалік від шведського містечка Рансетер подружжя відкрило у полі ресторан для одного відвідувача – таким чином дотримуючись правил соціального дистанціювання.

Ресторан буде працювати з 10 травня до 31 серпня, і єдине місце в ньому вже заброньовано охочими на багато днів наперед.

Ресторан Bord för En (“Стіл для одного”) пропонує трапезу з трьох страв:

– картопляні оладки у шведському стилі зі сметаною;

– крокети з солодкої кукурудзи з морквяно-імбирним пюре;

– на десерт – просочена джином чорниця з крижаною пахтою.

До кожної страви запропонують безалкогольний місцевий напій. Гості зможуть заплатити за страви ту суму, яку вважатимуть за потрібне.

Щоб персонал, тобто в цьому випадку господарі ресторану, залишався на безпечній відстані, страви відправлятимуть до столика у кошику на мотузочці.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: