НОВИНИ

У Раді консультуються з опозицією щодо правок до закону про ринок землі

19.02.2020 13:04
ede92dcce50a5be0bf9d92e7dc5999d9.i750x421x513

Фракція “Слуга народу” проводить активну роботу з опозиційними фракціями задля того, щоб вони зняли поправки до законопроекту про ринок землі. Про це заявив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев, передає кореспондент РБК-Україна.

Парламентар зазначив, що зараз у Раді відбувається “деструктивний” процес.

“Що ми робимо. Ми пояснюємо опозиції, що цей процес, який відбувається у ВР, насправді деструктивний. У нас є велика кількість законів, до яких ми маємо перейти. Але через те, що ми розглядаємо кожну правку, ми не можемо це зробити”, – заявив Гетьманцев.

За його словами, через надвелику кількість поправок закон про обіг землі навряд чи буде проголосований у пленарний четвер, 20 лютого.

“Навіть якщо ми залишимось на ніч, навряд чи ми проголосуємо. Бо та кількість поправок, яка є… Якщо опозиція їх не зніме, навряд чи у нас буде навіть можливість проголосувати закон в цілому навіть вночі.. Але я вважаю, що ми повинні зробити земельну реформу. Ми врешті решт це питання повинні вирішити. Відкликати законопроект про землі – найгірше, що сьогодні може бути прийнято”, – заявив парламентар.

Нагадаємо, ВР станом на середу, 19 лютого, розглянула 500 поправок до другого читання законопроекту про ринок землі. Всього в документі 4018 правок. При цьому парламентарії станом на вівторок пройшли 483 правки.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: