АГРОВІДЕО

Телеграм-бот AgroMarketUUB – персональний помічник для всіх, хто працює на аграрному ринку

25.04.2023 12:17
photo_2023-04-24_16-33-53

Директор Української універсальної біржі розповів, про новий та абсолютно безкоштовний продукт для аграріїв та й загалом усіх, хто так чи інакше дотичний до аграрного ринку – AgroMarketUUB

Це чат-бот у застосунку телеграм, який допомагає продавати та купувати зернові, олійні, бобові та навіть нішеві агрокультури.  

«Ми розуміємо, що учасники витрачають досить багато ресурсу на пошук цікавих пропозицій. Ще більше часу йде на те, аби довести ці пропозиції до угоди. Саме тому, при створенні чат-боту AgroMarketUUB ми прагнули об’єднати ринок на одній платформі», – зазначив Сергій Гладкий.

Користуватися ним легко та просто. Все що від вас необхідно  – натиснути кнопку “Розпочати” і подати заявку на продаж або купівлю агропродукції. 

У безкоштовному чат-боті ви можете ознайомитись з детальною аналітикою цін, прогнозами ринку в Україні та світі. Окрім цього, вам доступна інформація  по логістиці, про відкриті державні та кредитні програми, а також посилання на детальні інструкції з експорного напрямку. 

AgroMarketUUB – великий ринок у маленькому боті!



Перегляди: 14
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: