НОВИНИ

Система Soft.Farm може допомогти аграріям при відкритті ринку землі

28.08.2020 17:25
49205422-junger-lächelnder-landwirt-mit-daumen-nach-oben-als-ok-zeichen-auf-ackerland-traktor-mit-anhänger-im-hin

 УКАБ продовжує серію публікацій про членів нашої асоціації. На черзі – компанія Soft.farm. Повідомляє прес-служба УКАБ,  пише agronews.ua.

Українські компанії-розробники програмного забезпечення не тільки задовольняють попит на різноманітні програмні продукти на зовнішньому ринку, вони також виконують проекти для українських споживачів.

Як ваші продукти можуть допомогти в період проведення земельної реформи і відкриття ринку землі?

“Один, і самий потужний, із напрямків в модулі Рослинництво – це Земельний Банк”, – коментує Сергій Максименко, директор з продажу програмного забезпечення компанії Soft.farm.

Земельний банк – це основний актив сільськогосподарського підприємства. Великою частиною оброблюваної ріллі є орендовані паї, але при укладанні договорів оренди земельних ділянок не завжди зверталась увага на їх місце розташування, так звану “шахматку”.

Щоб бути впевненим, що Ви обробляєте паї, які орендуєте, за допомогою ПККУ (публічна кадастрова карта України) ми створили простий спосіб перевірити місцезнаходження орендованих земельних ділянок і співпадіння меж паїв з електронними картами полів Вашого агропідприємства.

При цьому система Soft.Farm автоматично перевірить актуальність документів, по яких був укладений договір оренди, та у разі невідповідності позначить проблемні зони.

Для того, щоб уникнути рейдерства та зберегти свій земельний банк, необхідно побудувати надійний облік договорів оренди земельних ділянок, а головне – контролювати терміни дії договорів та вчасно їх продовжувати.

Система Soft.Farm дозволяє контролювати:

– терміни дії договорів оренди паїв;

– земельні ділянки без договорів оренди;

– невитребувані паї;

– схеми обміну земельними ділянками;

– інформацію про правовласників;

– нарахування орендної плати.

Уся інформація інтегрується з системами бухгалтерського обліку та іншим програмним забезпеченням.

Читайте також: Презентація нової концепції «Розрахунок обсягу виконаних робіт (гектарів)» на базі GPS-моніторингу сільськогосподарської техніки від Soft.Farm на виставці «АГРО-2020». Стенд команди Soft.Farm буде дуже легко знайти, тому що з 11 до 14 серпня він буде розміщений біля входу в 9-й павільйон.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: