ВАЖЛИВО

«АГРО-2020»: Презентація нової концепції «Розрахунок обсягу виконаних робіт (гектарів)» на базі GPS-моніторингу сільськогосподарської техніки

31.07.2020 15:02
155_uk_full_1

Виставка «АГРО-2020» відбудеться! Ця міжнародна агропромислова виставка традиційно пройде на ВДНГ і вкотре посприяє впровадженню інноваційних проектів у всіх напрямах аграрної сфери. Стенд команди Soft.Farm буде дуже легко знайти, тому що з 11 до 14 серпня він буде розміщений біля входу в 9-й павільйон , пише agronews.ua.

“Ми будемо раді кожному відвідувачу, оскільки презентуємо нову функцію нашого веб-сервісу й хочемо нею поділитися”,- запрошують представники Soft.Farm.

Відомо, що застосування систем GPS-моніторингу техніки та контролю палива дає змогу запобігти нецільовому використанню машин і налагодити диспетчерську службу, а функції автоматичного розрахунку оброблених гектарів, розподілу пального на переїзди та роботи, ідентифікації механізатора, оперативного отримання інформації про виконання робіт уже давно знайомі користувачам Soft.Farm і активно застосовуються ними в роботі.

«АГРО-2020»: Презентація нової концепції «Розрахунок обсягу виконаних робіт (гектарів)» на базі GPS-моніторингу сільськогосподарської техніки

Але кожну систему можна зробити краще, тому ми представляємо функцію «Агроплан», яка дає змогу спростити й автоматизувати закриття польових робіт. Тепер не потрібно буде створювати окремі польові роботи для кожного поля, оскільки дуже часто одна й та сама технологічна операція виконується на декількох полях і дублювання процесів у ручному режимі призводить до неефективного використання часу.

Отже, веб-сервіс Soft.Farm бере всі треки техніки за зміну і створює польові роботи за ключовою операцією, машиною, геозоною тощо. У результаті формується повний звіт за зміну, на підставі якого створюється шляховий лист.

Концепція автоматичного закриття польових робіт дозволяє контролювати виконання технологічних операцій, фіксувати можливі відхилення під час робіт і виключити забування закриття. Оптимізація витрат часу, підвищення ефективності внесення первинних документів і оперативне відображення інформації в обліковій системі допоможуть контролювати процес і приймати своєчасні рішення.

«АГРО-2020»: Презентація нової концепції «Розрахунок обсягу виконаних робіт (гектарів)» на базі GPS-моніторингу сільськогосподарської техніки

З’явилися питання? Приходьте на виставку АГРО-2020! Представники Soft.Farm. із задоволенням дадуть на них відповідь, а також розкажуть про наявні функції сервісу Soft.Farm, такі як кадастровий облік земельних ділянокGPS-моніторинг технікисупутникові знімки та індекс NDVIагроскаутінгкартограмиконтроль висіву та багатьох інших… До зустрічі!


Виставка «АГРО-2020» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: