ВАЖЛИВО

SWIFTER SЕ від BEDNAR пропонує передпосівні компактори з робочою шириною від 8 до 12 метрів

27.02.2024 13:35
swifter_se10000_01_1920x800px-1-860x480

Модельний ряд SWIFTER SЕ від BEDNAR пропонує передпосівні компактори з робочою шириною від 8 до 12 метрів. Висока робоча швидкість агрегата дозволяє досягати високої добової продуктивності. Про це повідомляє «НФМ АГРО» , пише agronews.ua.

Перевагою SWIFTER SЕ є незалежна підвіска робочих секцій для ідеального копіювання будь-яких нерівностей поля.

Які всі компактори BEDNAR , лінійка SWIFTER SE має змінні робочі секції для налаштування агрегата відповідно до вимог підготовки грунту для конкретної культури.

CИCTEMA WAVE-FLEX

Система WAVE- FLЕХ означає, що кожна робоча секція (шириною 2 або З метри) незалежно підвішені одна до одної до бічних рам: спереду на тягах, а ззаду на копіювальних кронштейнах. Дана система допомагає підтримувати задану робочу глибину. Профіль грунту рівномірно обробляється по всій робочій ширині агрегата ІНТЕГРОВАНІ СЛІДОРОЗРИХЛЮВАЧІ КОЛІЇ

ТРАСНПОРТНОЇ ОСІ КОМПАКТОРА

Широкозахватні передпосівні компактори SWIFTER SЕ із шириною захвату від 8 до 12 метрів можуть комплектуватися слідорозрихлювачами тракторної колії – фіксованими або телескопічними Моделі SЕ 10000 i SE 12000 тепер можуть оснащуватися слідорозрихлювачами колії за транспортною віссю. Такі слідорозрихлювачі запобігають утворенню ущільненої колії транспортної oci.

ПІД ЧАС РОЗВОРОТУ АГРЕГАТ В РОБОЧОМУ ПОЛОЖЕННІ

Конструкція компактора SWIFTER SЕ дозволяє розвертати агрегат в кінці гону без необхідності піднімати робочі секції. Ми рекомендуємо проводити розворот з меншою робочою швидкістю та більшим радіусом розвороту. Телескопічні тяги стабілізують бічні рами не тільки під час розвороту, але й на високій робочій швидкості.

СКЛАДАННЯ БІЧНИХ РАМ НАПЕРЕД

Широкозахватний компактор SWIFTER SE можна легко скласти в транспортне положення з кабіни трактора. Повністю гідравлічне складання робочих секцій наперед до дишла забезпечує компактні транспортні розміри до З метрів транспортної ширини, необхідні для транспортування дорогами.

Агрегати в наявності в Україні

067 622 95 44


✅ Більше інформації про передпосівний компактор SWIFTER ви можете дізнатися на сайті «НФМ АГРО». А зателефонуйте нам за номером 0800 40 78 87 менеджери компанії проконсультують вас із усіх питань.

Компанія «НФМ АГРО» є офіційним дилером техніки Case IH, Bednar, Great Plains,  Kverneland, Olimak в Україні. Основними напрямками роботи є:

  • Продаж сільгосптехніки,
  • Продаж запасних частин та мастил,
  • Надає сервісні та гарантійні послуги.

Представництва «НФМ АГРО» є майже вкожній області України.

До активів компанії зараз належать: 13 виставкових майданчиків техніки та логістики, 2 розподільчих, 25 регіональних склади запасних частин та власна служба логістики, 14 сервісних майстерень. Центральний офіс компанії знаходиться в м. Дніпро.

Сайт : nfm.com.ua

0 (800) 40 7887



Перегляди: 35
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: