В українських супермаркетах навесні змінилися ціни на курятину та яйця – вони стали на 10-12 гривень дешевшими порівняно з лютим. Про це повідомляє “Хвиля”, пише agronews.ua.
Ціни на курятину
Якщо в лютому кілограм курячих стегон обходився 106,48 грн., то в березні ціна склала 92,45 грн. Гомілки подешевшали з 78,85 грн. до 67,45 грн., а тушка – з 84,96 грн. до 74,90 грн. Також дешевшим стало куряче філе: ціна знизилася зі 161,22 грн. до 153,93 грн.
![](https://hvylya.net/crops/82607c/834x0/1/0/2024/03/19/yepvmFsVMtjhT7bB7JqpfV5ik6ItPSuAPyPm4zc1.png)
![](https://hvylya.net/crops/3ab172/834x0/1/0/2024/03/19/BRH6RxLgEjJXuRZrxTl899sDH2Y8AzajlFG7NIwW.png)
Ціни на яйця
Десяток яєць Квочка у лютому коштував 58,01 грн., а в березні ціна склала 55,20 грн. Яйця Ясенсвіт подешевшали з 61,57 грн. до 58,95 грн.
![](https://hvylya.net/crops/a9436e/834x0/1/0/2024/03/19/Y8ZbjZ4s8jUiMS1PWzs8wv1orVl38irtjGCTY2TX.png)
![](https://hvylya.net/crops/8568e1/834x0/1/0/2024/03/19/UMKp1UJTZ0KkEF5t4ikxJjWGRYjrImt4hHLL4UI1.png)