НОВИНИ

Стало відомо, яким чином українські персики конкурують з іспанськими

02.08.2023 16:17
ac9adfb5f3ed13c27e3f8f267d6a11423f107892

Українські персики конкуруватимуть з іспанськими завдяки нижчій собівртості та гарній якості. Таку думку висловлює в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» Дмитро Остапенко, засновник господарства «Грін Технолоджі» (Одеська область), яке з 2019 року вирощує персик за іспанською технологією, пише agronews.ua.

«Це низька собівартість за рахунок відсутності витрат на транспорт, дешевша електрика та багато інших нюансів, – перерахував він. – Нарешті, у нас вища якість. Тому що з Європи в Україну все ж таки везуть найменш якісну продукцію, а, наприклад, найкращі іспанські персики йдуть на їхній внутрішній ринок. Тому ідея нашого бізнесу – щоб українці могли за доступною ціною купувати найкращі вітчизняні персики та виноград».

«Грін Технолоджі» постійно шукає нових клієнтів та відчуває інтерес до себе з боку мереж супермаркетів, зауважує Остапенко.

«Для нас конкурентні ті сегменти ринку, де присутні іноземні виробники», – резюмував він.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: