НОВИНИ

Стало відомо, як в Україні змінилися ціни на овочі та фрукти

25.05.2021 07:30
xl_91a6a6a0-acff-446c-bfe7-97861410454d

Свою плодоовочеву продукцію на минулому тижні рекламували учасники з 14 країн, при цьому загальна активність дещо знизилася. Збільшилася кількість оголошень з Росії, України і Туреччини. Скоротили продаж представники Узбекистану, Казахстану, Єгипту та Ірану. Іранські експортери найбільш різко зменшили активність. Рейтинг активності країн за кількістю розміщених пропозицій за тиждень виглядає наступним чином: Росія, Узбекистан, Україна, Туреччина і Білорусь. Про це повідомляє eastfruit, пише agronews.ua.

Овочі на ринках України продовжують дешевшати. Як виняток, за тиждень незначно підвищилися ціни на брокколі і краснокочанную капусту. І подорожчала якісна цибуля врожаю минулого року. Найбільше подешевшав кабачок, ціна продажу якого знизилася більше, ніж у два рази. Дешевшає також і зелень. Здорожчала лише цибуля порей.

Ціни на фруктово-ягідних ринках змінилися різноспрямовано. Продовжують падати ціни на садову суницю. Незначно подешевшали груші. У цитрусовому сегменті подорожчали мандарини та лимони, знизилися ціни на апельсини і грейпфрут. Підвищилася максимальна ціна на сушку яблук.

Читайте також: скільки в Україні платять за сезонну роботу на літо.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: