ВАЖЛИВО

Як брати участь у земельних торгах: безкоштовний вебінар від Української універсальної біржі

18.10.2021 14:15
an_post_vebinar_18_10

Як брати участь у земельних торгах: навчання від експертів майданчика Української універсальної біржі, пише agronews.ua.

Земельні торги на електронних аукціонах уже повноцінно запрацювали на Прозорро.Продажі. Серед лотів, як земельні ділянки на продаж різного призначення, так і наділи державної та комунально власності, які здають в оренду.

Проте в учасників ще виникає багато запитань: як працювати на таких торгах та реєструватися на електронному майданчику, які документи потрібно підготувати організаторам для виставлення ділянки на продаж чи оренду, а покупцям та орендарям для участі у торгах.

Відповіді на усі запитання щодо земельних торгів готові надати експерти майданчика Української універсальної біржі на вебінарах, які відбудуться 19 та 20 жовтня.

Зокрема, навчання для організаторів (продавців та представників органів місцевого самоврядування) розпочнеться о 10 год 19 жовтня. Потенційні ж покупці та орендарі (а це аграрії, підприємці та великі забудовники) зможуть отримати відповіді на усі запитання 20 жовтня о 10 год.

Реєстрація на вебінар тут!   

Майданчик Української універсальної біржі – Земельна Біржа номер один в Україні, лідер із залучення учасників до торгів на Прозорро.Продажі.

“Наші менежери мають досвід та знання із продажу земельних ділянок, які виставляли на торги в рамках розпродажу активів банків-банкрутів. А щоб учасники не втрачали час на пошук необхідних лотів, на майданчику створили спеціальний мобільний Земельний бот у телеграмі. Він сам знайде новий оголошений аукціон за потрібними параметрами: продаж чи оренда, регіон, кадастровий номер тощо. Підписуйтеся і ви отримуватиме цікаві для вашого бізнесу лоти відразу на свій мобільний”,- повідомляють представники біржі.

Читайте також: Продаж землі на майданчику Української універсальної біржі: які земельні ділянки продають нині


Перегляди: 18
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: