ВАЖЛИВО

Продаж землі на майданчику Української універсальної біржі: які земельні ділянки продають нині

08.10.2021 12:01
an_post_05_10 (1)

Продаж землі на майданчику Української універсальної біржі: які ділянки продають нині, а які можна буде придбати уже незабаром, пише agronews.ua.

На електронних аукціонах Прозорро.Продажі земельні наділи продають уже кілька років поспіль – це ділянки, які належали банкам-банкрутам. Серед таких лотів були ділянки як для ведення особистого селянського господарства, так і промислового призначення чи під забудову.

Наприклад, у вересні на майданчику Української універсальної біржі учасник придбав одну із таких присадибних ділянок у 4,5 га, яка розташована у м. Буча Київської області.  Між іншим на неї претендувало 4 інвестори, проте перемогу в аукціоні впевнено здобув учасник, котрого супроводжували менеджери майданчика УУБ.

Земельні ділянки, які належали банкам-банкрутам і надалі будуть продаватися на прозорих аукціонах. Проте уже за пару тижнів вибір земельних лотів збільшиться у рази, адже на Прозорро.Продажі з’являться земельні ділянки державної та комунальної власності: землі  сільськогосподарського призначення здаватимуть в оренду, іншого призначення – можливий і продаж.

Власники земельних паїв за бажання також можуть виставляти тут свої наділи, щоб отримати ринкову ціну за продані гектари. 

«Експерти майданчика Української універсальної біржі запрошують уже зараз до консультацій та реєстрації на майданчику аграріїв, підприємців та забудовників. Працюючи на нашому майданчику, учасники матимуть якісну технічну підтримку та повний супровід менеджерів під час підготовки. Також експерти майданчика УУБ проведуть вебінари для усіх бажаючих брати участь у земельних торгах через електроні аукціони: для організаторів онлайн зустріч відбудеться 19 жовтня, для потенційних покупців та орендарів вебінар заплановано на 20 жовтня», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Для тих, хто бажає не пропустити цікавий земельний лот, працює спеціально створений Телеграм-бот від Української універсальної біржі. Потрібно лише підписатися та обрати регіон, у якому підшукуєте земельну ділянку. Ви отримуватимете повідомлення про нові оголошені аукціони відразу після їхньої появи у системі Прозорро.Продажі. 

Довідка. Авторизований електронний майданчик системи Прозорро.Продажі – Українська універсальна біржа – успішно підготував більше 5 тисяч переможців аукціонів із малої приватизації, оренди державного та комунального майна, продажу спецдозволів на видобуток надр тощо. У вересні, як і у серпні, майданчик утримує лідерські позиції на Прозорро.Продажі, охопивши понад чверть торгів.     



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: