НОВИНИ

Розробники створили м’ясо із авокадо

29.02.2024 18:16
5

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений вміст насичених жирів, натрію та підвищену кількість білка, а також нові поживні рослинні інгредієнти – червону сочевицю та боби. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Оновлений рецепт з’явився в міру розвитку категорії рослинних продуктів і запитів споживачів щодо чистіших інгредієнтів у пропонованих альтернативах, говорять у компанії.

«Ми постійно впроваджуємо інновації та удосконалюємо свій продукт, і це наше найзначніше оновлення на сьогодні, мабуть, з того часу, як ми вперше представили його ринку кілька років тому», — говорить головний спеціаліст із комунікацій Шира Закай.

Заміна ріпакової та кокосової олії на олію авокадо надала рослинній яловичині більш м’якого смаку та розкрила м’ясні ноти. У компанії пояснюють, що це вдалося досягти внаслідок вищої точки димлення олії авокадо.

Але оскільки олія авокадо є продуктом преміумклас у порівнянні з ріпаковою чи кокосовою, цінники на оновлену яловичину будуть також вищими. 

Продукт стане доступним широкому колу споживачів цієї весни.



Перегляди: 36
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: